Pralinéchocolade

Pralinéchocolade, wie is er nu niet zot van? Het is een heerlijke lekkernij die al jarenlang hét perfecte geschenk is voor elke gelegenheid. Voor verjaardagen, Valentijnsdag, Pasen of simpelweg als traktatie voor jezelf, lekkere pralines smaken altijd. Bij Symphony, gelegen in Herzele, hebben we geschenken voor elke gelegenheid. Wij bieden een ruim assortiment aan pralinéchocolade en ander snoepgoed aan. Onze pralines zijn in verschillende vormen, smaken en kleuren te verkrijgen. Keuze genoeg!

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze pralines

Gepersonaliseerde pralinéchocolade

Onze pralinéchocolade is gemaakt van ingrediënten van de beste kwaliteit. Wij maken onze pralines met veel zorg en vakmanschap om onze klanten enkel de beste producten aan te bieden. Bij ons toveren we elk klein geschenk om tot gepersonaliseerde geschenken. Jij kiest het ontwerp en wij gaan ermee aan de slag. Van unieke geboortekaartjes tot pralinéchocolade, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Is er een baby onderweg? Bij Symphony kan je ook gepersonaliseerde doopsuiker bestellen. Al onze confiserie geschenken kan je in verschillende hoeveelheden aankopen.

Laat nu iemand verrassen

Is je oog gevallen op een heerlijk doosje pralines? Plaats dan snel je bestelling of kom langs in onze prachtige winkel. Met onze pralines op tafel ga je ongetwijfeld en gezellige en vooral lekkere avond tegemoet. Voor elke gelegenheid groot of klein, moet je bij ons zijn. Met pralines maak je iedereen blij, dus wacht niet langer en koop snel jouw pralinéchocolade. Wil je jouw pralinéchocolade laten personaliseren? Kom dan langs in onze winkel. Je kan ons altijd contacteren op het nummer 053 62 71 16 of een e-mail sturen naar info@symphonygeschenken.be.