Over ons

Hallo en hartelijk welkom op onze website met geschenken en doopsuiker, en zovéél meer! Fijn dat je even hebt doorgeklikt naar deze pagina, zodat ik je wat meer over mezelf kan vertellen.

Mijn naam is Leen, ik ben de mama van Yente en Jasper en ben in 2002 getrouwd met Jan, de man van mijn leven.

Ik ben afgestudeerd als interieurvormgeefster, een opleiding die ik met enorm veel passie heb gevolgd. Tijdens mijn eerste job in een architectenbureau heb ik erg veel ervaring opgedaan over het combineren van kleuren, vormen en figuren, de juiste accenten leren leggen en decoratieve vormgeving. Daarna heb ik me verder gespecialiseerd in kleuradvies en heb ik een opleiding schilderen en decoratiewerken gevolgd.

In 2007 heb ik de grote sprong gewaagd en de winkel Symphony overgenomen. Met veel enthousiasme wilde ik het levenswerk van de vorige eigenares verderzetten.

En jawel, dit was en is nog steeds de job van mijn leven! Ik kan me iedere dag opnieuw creatief uitleven, al mijn professionele ervaring toepassen in grafische ontwerpen van geboortekaartjes en kaartjes voor allerlei andere gelegenheden, ontwerpen van doopsuikergeschenken enz. En weet je wat ik ook zalig vind? Gepersonaliseerde geschenkpakketten samen met de klant samenstellen! Want een gepersonaliseerd cadeau is pas af als het een lach op de klant zijn of haar gezicht tovert! Daar doe ik het voor. Of de tijd van valentijn en Pasen, heerlijk! Verrassingsboxen samenstellen, de beste productcombinaties uitzoeken … één groot creatief feest! Bij ons vind je geschenken voor echt álle gelegenheden!

Ik sta jullie ook heel graag bij met persoonlijk advies, en kan dankzij mijn jarenlange ervaring goed meedenken met jullie ideetjes en jullie bijstaan met originele en toffe tips.

In onze winkel hebben we ook alle professionele apparatuur ter beschikking om de grafische ontwerpen volledig zelf te drukken. Zo zijn jullie steeds verzekerd van topkwaliteit zonder zorgen.

Wil je graag wat meer weten of heb je een specifieke vraag? Je mag me altijd vrijblijvend contacteren, zowel via e-mail naar symphony@telenet.be of op de telefoonnummers 053 62 71 16 of 0473 26 51 60. Of spring eens binnen in onze winkel in Herzele! Altijd welkom! Want psst … ik ben nu ook wel een beetje benieuwd om jou te leren kennen! ;-)

Hopelijk tot binnenkort!

Vele groetjes,

Leen