Geboortekaartjes

Ik wil een origineel geboortekaartje, wat nu?

Bij de geboorte van kindjes horen natuurlijk originele geboortekaartjes. Vol spanning tellen jullie samen met familie en vrienden wellicht af om dat kleine wondertje te verwelkomen.

Kom daarom langs bij Symphony om al jullie originele geboortekaartjes te laten maken. Zo hoeven jullie bij de komst van jullie kindje aan niks anders meer te denken.

Laat jullie inspireren door onze ruime collectie aan unieke geboortekaartjes in onze winkel in Herzele. Kom langs en je wordt ongetwijfeld verliefd op één van onze originele geboortekaartjes. Je kan enkel in de winkel de kaartjes bestellen, maar online kan je alvast ideeën opdoen om een uniek geboortekaartje te laten ontwerpen.

Stap 1: Kies een ontwerp op maat of breng je eigen creatie mee

Tijdens onze afspraak verkennen we alle mogelijkheden voor het creëren van jullie unieke geboortekaartjes. Bij Symphony bieden we een uitgebreide selectie van zowel onze eigen ontwerpen als standaardkaarten.

We kunnen ook samenwerken aan het verfijnen van jullie eigen ontwerp. Of het nu gaat om regenbogen, dierenprints, glitters, of juist een stijlvol en klassiek ontwerp, bij Symphony is alles mogelijk. Wij zijn er om jullie te helpen bij het maken van originele geboortekaartjes. We luisteren aandachtig naar jullie ideeën en gaan vervolgens aan de slag om jullie unieke geboortekaartjes te ontwerpen.

Bij het laten ontwerpen van jullie geboortekaartjes hebben jullie de volledige vrijheid om de tekst, kleuren en het lettertype naar eigen wens te kiezen. Bovendien kunnen jullie de afwerking helemaal aanpassen, of het nu gaat om een houten geboortekaartje of een kaartje met foliedruk, alles is mogelijk.

En als jullie overwegen om het ontwerp door te trekken naar jullie doopsuiker, dan bespreken we samen welke mogelijkheden er zijn. Bij Symphony staan we klaar om jullie unieke geboortekaartjes tot leven te brengen en aan jullie wensen te voldoen.

Stap 2: Starten met het ontwerp

Nadat we het ontwerp met jullie hebben doorgenomen, gaan we meteen aan de slag met het creëren van jullie originele geboortekaartjes.

Zodra het ontwerp gereed is, sturen we het digitaal naar jullie toe, zodat jullie rustig de resultaten kunnen bekijken en eventuele opmerkingen met ons kunnen delen. Ons doel is om een origineel geboortekaartje te produceren dat volledig voldoet aan jullie wensen.

Stap 3: Goedkeuring van het ontwerp

Na jullie goedkeuring van het geboortekaartje dat we voor jullie hebben laten ontwerpen, gaan we verder met het samenstellen van jullie bijpassende doopsuiker. Bovendien zullen we jullie informeren zodra de bedrukte enveloppen gereed liggen, waarop een klein detail van jullie unieke geboortekaartjes prijkt. Deze enveloppen kunnen vooraf worden opgehaald, zodat jullie ze volledig kunnen voorbereiden voor de grote dag.

Mocht het zelf schrijven van de enveloppen niet jullie voorkeur hebben, geen zorgen, we bieden de optie om de enveloppen te laten bedrukken met de adressen. Dit gebeurt in dezelfde stijl als jullie geboortekaartje.

Net zoals we het doopsuiker laten aansluiten aan het ontwerp van het geboortekaartje, kan dit ook gedaan worden voor allerhande gepersonaliseerde geboortegeschenken.

 

Stap 4: Afwerking

Het ontwerp is reeds goedgekeurd, de enveloppen werden afgehaald.

Wij werken het doopsuiker verder af, volledig aangepast aan het ontwerp van het geboortekaartje.

Jullie hoeven je nergens nog zorgen over te maken, want wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is.

 

Stap 5: Geboorte van jullie kleine spruit

Zodra jullie de geboorte van jullie kindje aan ons melden, via telefoon, WhatsApp of e-mail, gaan wij direct aan de slag om een aangepast voorbeeld te maken met de juiste geboortegegevens. Dit voorbeeld wordt nog een laatste keer naar jullie gemaild ter goedkeuring.

Na jullie goedkeuring gaan we onmiddellijk aan de slag met het drukken van de geboortekaartjes in onze eigen drukkerij. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat jullie de kaartjes zeer snel kunnen ontvangen. Op die manier kunnen jullie snel pronken met jullie prachtige, persoonlijke geboortekaartjes, die speciaal voor jullie zijn gemaakt.

Realisaties

Realisaties

Ontdek hier een greep van onze realisaties geboortekaartjes met foliedruk, standaardkaartjes, eigen ontwerpen en totaal projecten.

Hou zeker ook onze Facebook en Instagram in het oog voor de laatste realisaties. Maar de meeste inspiratie? Die is te vinden in onze winkel!

Heb je meer vragen omtrent onze aanpak en werkwijze? We leggen onze werkwijze stap voor stap uit voor het creëren van originele geboortekaartjes en uniek geboortesuiker.