Hoe gaan we te werk bij het ontwerpen van jouw originele geboortekaartjes?

Om jouw unieke geboortekaartje te laten maken gaan we te werk in vier stappen zodat we zeker niet te overhaast aan de slag gaan:

Afspraak

Stap 1: Maak een afspraak voor jouw eigen origineel geboortekaartje

We werken steeds 100% op maat van jullie voorkeuren en wensen. Jullie kunnen de tijd nemen om door talloze bestaande ontwerpen van geboortekaartjes te snuisteren. Om jullie volledig bij te staan, werken we het liefst op afspraak. Zo zijn we zeker dat er geen onverwachte drukte in de winkel losbreekt en kunnen we een persoonlijke begeleiding garanderen om jullie unieke geboortekaartje te laten maken.

   053 62 71 16

   info@symphonygeschenken.be

   Contactformulier

   Kerkstraat 21, 9550 Herzele

Ontwerp

Stap 2: Kies een ontwerp op maat of breng jouw eigen creatie mee

Tijdens onze afspraak overlopen we alle mogelijke pistes voor jullie unieke geboortekaartje. Zo hebben wij een ruim assortiment aan eigen ontwerpen of standaardkaarten. We kunnen ook verder bouwen op jullie eigen ontwerp. Wil je regenbogen, dierenprints of glitters? Of denk je eerder aan stijlvol en klassiek? Bij Symphony kan het allemaal! Samen originele geboortekaartjes maken, daarvoor zit je bij ons goed. We luisteren graag naar jullie ideeën en gaan daarna aan de slag om jullie unieke geboortekaartjes te ontwerpen. Jullie laten de geboortekaartjes maken, dus jullie kiezen volledig zelf de tekst, kleuren en lettertype. Ook de afwerking is helemaal vrij te kiezen. Een houten geboortekaartje of in foliedruk, alles is mogelijk.

Proefdruk

Stap 3: We testen het ontwerp van jouw uniek geboortekaartje

Eens het ontwerp is goedgekeurd, gaan wij aan de slag om jullie wensen uit te werken tot een uniek pareltje. We testen jullie geboortekaartje ontwerp uit in een proefdruk, zodat jullie kunnen nakijken of dit overeenkomt met wat jullie in gedachten hebben. Aanpassingen zijn hierna altijd mogelijk. Het originele geboortekaartje van jullie kleine wondertje is een bijzonder iets en moet dus perfect zijn. Samen herbekijken we graag jullie feedback.

Afwerken

Stap 4: Het originele geboortekaartje is klaar, nu nog…

Wat jullie nu nog rest, is het wachten op jullie kleine spruit! Intussen zitten wij niet stil. Willen jullie graag de enveloppen voor jullie geboortekaartjes door ons laten bedrukken? Dat doen we met veel plezier. Bezorg ons enkel de adressen en wij doen de rest! Uiteraard kunnen jullie ook zelf de adressen op de enveloppen schrijven. Pik ze gerust op! Ben je helemaal in de wolken met jouw geboortekaartje en had je hier graag bijpassende doopsuiker bij gehad? Ook hiervoor zit je bij ons goed. We verzorgen graag jouw totaalconcept van geboortekaartjes en gepersonaliseerde geboortegeschenken

Er is een baby’tje geboren…

Laat ons na de geboorte enkel nog even de datum, lengte en gewicht van jullie kleintje weten, dan drukken wij dit nog bij op het geboortekaartje. Als je tot op het einde van deze pagina bent geraakt, wensen wij jullie een fijne zwangerschap. Wij kijken er alvast naar uit om jouw uniek en origineel geboortekaartje te ontwerpen, drukken en bezorgen!

Begin nu aan jullie eigen ontwerp

Stel het laten maken van geboortekaartjes niet langer uit en bestel ze nu! Kom langs in onze winkel en wij helpen je graag verder. Om een afspraak te maken, kan je ons bellen op het nummer 053 62 71 16 of stuur een e-mail naar info@symphonygeschenken.be. Wij kijken er al naar uit om aan al jullie kleine geschenken te beginnen!