Een houten naamcirkel

Home » Houten naamcirkel

Een houten naamcirkel is een origineel en prachtig pronkstuk om iemand zijn naam tentoon te stellen. Het is dus ideaal voor bij een geboorte of trouw. Bij Symphony in Herzele kan je de houten cirkel personaliseren met een naam naar keuze. De cirkel is gemaakt van hoogwaardig hout en met de beste zorg en kwaliteit gegraveerd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze hele assortiment

Decoratieve mogelijkheden met een houten naamcirkel

Je kan een houten naamcirkel voor verschillende doeleinden gebruiken. Kersverse ouders kunnen het gebruiken als decoratie in de nieuwe babykamer of meegeven aan vrienden en familie bij een uniek geboortekaartje. Een houten cirkel is ook een leuk cadeau om te geven aan een pasgeboren baby’tje als felicitatie voor de ouders en bedankje voor de doopsuiker. Het is ook een leuke tafeldecoratie op een bruiloft met de namen van het echtpaar. Voor iets minder leuke gelegenheden, zoals een begrafenis, is het ook een mooi geschenk of decoratiestuk. Je kan ook ervoor kiezen om de houten naamcirkel te bewerken met droogbloemen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het resultaat is altijd stijlvol en uniek. Het kan jarenlang meegaan en is gemakkelijk weg te zetten.

Bekijk ook onze andere gepersonaliseerde geschenken

Koop het nu en geef een uniek cadeau

Maak indruk met je gepersonaliseerd geschenkje en creëer een blijvende herinnering. Een doosje pralines is ook een leuk cadeau waar iedereen blij van wordt. Maar als het doosje op is, is het cadeau weg. Een houten naamcirkel gaat jarenlang mee. Voor meer informatie ben je altijd welkom in de winkel. Je kan ons ook bellen op het nummer 053 62 71 16 of een e-mail sturen naar info@symphonygeschenken.be.