Houten geboortekaartjes

Home » Houten geboortekaartjes

Met houten geboortekaartjes kan je op een originele en creatieve manier de geboorte van je kindje aankondigen. Het is een blijvende herinnering aan deze speciale gelegenheid. Bij Symphony, gelegen in Herzele, bieden we de mogelijkheid om zelf een geboortekaartje te ontwerpen. Wij staan in voor de bedrukking en afwerking ervan. Zo vind je zeker en vast een geboortekaartje dat in de smaak valt.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze hele assortiment

Gepersonaliseerde houten geboortekaartjes

Onze houten geboortekaartjes zijn gemaakt uit duurzaam hout en afgewerkt met een prachtige gravure. Het geeft de geboortekaartjes een unieke en persoonlijke uitstraling. Je kan kiezen uit verschillende creaties die wij al gerealiseerd hebben, maar je kan ook zelf een geboortekaartje laten ontwerpen. Wij helpen je graag mee met brainstormen over de verschillende mogelijkheden. Na de geboorte resten er enkel nog de gegevens, zoals het gewicht en de lengte en dan bedrukken wij dit binnen 24 uur nog op het kaartje. Houten geboortekaartjes kunnen jarenlang bewaard worden als een herinnering aan de geboorte van jullie kindje. Het is een leuke terugblik voor vrienden en familie van een bijzondere gebeurtenis. Je kan ook kiezen voor een mooi aandenken door de houten naam in een cirkel te laten graveren.

Bekijk ook onze andere gepersonaliseerde geschenken

Maak nu een uniek geboortekaartje

Verras iedereen met de komst van je kindje met een klein geschenkje, een houten geboortekaartje. In ons ruime assortiment is er voor ieders wat wils. Kom langs in de winkel en dan gaan we samen aan de slag met jullie verkozen ontwerp. Geraak je niet tot bij ons in de winkel? Dan kunnen we ook in contact staan via de digitale weg. Bel ons gerust op het nummer 053 62 71 16 of stuur een e-mail naar info@symphonygeschenken.be. Wij kijken er alvast naar uit!