Gepersonaliseerde koffertjes

Home » Gepersonaliseerde koffertjes

Bij geschenkenwinkel Symphony in Herzele kan je gepersonaliseerde koffertjes bestellen met een foto of boodschap naar keuze op. Deze koffertjes zijn niet alleen praktisch, maar ook heel leuk voor kinderen om mee te nemen op vakantie. Het is een uniek koffertje dat speciaal voor hen ontworpen is. Ze zijn gemaakt uit stevig materiaal, zodat ze tegen de speelse kracht van kinderen bestand zijn. Bovendien zijn de koffertjes voorzien van een kindvriendelijke sluiting, zodat kinderen ze makkelijk kunnen sluiten en openen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze hele assortiment

Vertrek op reis met onze gepersonaliseerde koffertjes

Berg de kleren van je kind op in onze prachtige gepersonaliseerde koffertjes. Door de verschillende formaten en ontwerpen kan je voor iedereen een leuk cadeau kopen. Een koffertje is goed voor elke gelegenheid, zowel als verjaardagsgeschenk als origineel geboortegeschenk. Zo hoort bij een origineel geboortekaartje een origineel cadeau. De kersverse ouders kunnen meteen de babyspullen meenemen in een handig koffertje. Kinderen hebben nog jaren plezier aan zulke cadeaus.

Bekijk ook onze andere gepersonaliseerde geschenken

Koop een praktisch en persoonlijk cadeau

Ben je op zoek naar een praktisch én persoonlijk cadeau voor een kind? Kom dan snel een kijkje nemen in onze winkel of blijf rondsnuisteren op onze website. Maak van je cadeau een blijvende herinnering en geef een uniek en persoonlijk geschenk met onze gepersonaliseerde koffertjes. Het is een echte aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een klein geschenkje voor hun kinderen. Wij werken enkel op afspraak. Vandaar is het aangeraden om ons een seintje te geven van je komst op het nummer 053 62 71 16 of via onze e-mail.