Veel gestelde vragen

Wij raden aan om toch een 12-tal weken op voorhand je doopsuiker te komen bestellen. Zo is er nog tijd genoeg om eventuele bestellingen te doen en om proefdrukken van het geboortekaartje door te sturen.

Om jullie de kans te geven in alle rust jullie doop-, communie- of trouwsuiker te kiezen, werken wij bij voorkeur op afspraak. Je kan een afspraak maken door ons te bellen op 053 62 71 16 of 0473 26 51 60, een mailtje te sturen naar symphony@telenet.be, of door een berichtje te sturen via het formulier rechts op deze pagina.

Indien het niet lukt om tot in de winkel te komen, kunnen we je wel nog verder helpen via digitale weg. Via Whatsapp of andere middelen kunnen we je eventueel onze collecties tonen. Natuurlijk vind je al veel realisaties op deze website, Facebook pagina en Instagram, maar wij staan je graag te woord met tekst en uitleg. Eventuele bestellingen kunnen zo volledig via digitale weg geplaatst worden.

De leveringstermijn hangt af van het product dat besteld werd. Gaat het om een niet gepersonaliseerd product, zal de leveringstermijn 2 à 3 werkdagen zijn. Gaat het om een gepersonaliseerd artikel, dan moet je op een leveringstermijn van 5 à 6 werkdagen rekenen.

Jazeker! Wij drukken naast de standaardkaarten ook zeer veel kaarten met eigen ontwerpen. Heb je een idee voor de layout van je kaartje, kom er gerust mee langs, wij bekijken samen hoe we jouw idee kunnen uitwerken. Heb je totaal nog geen idee hoe je kaartje er moet uitzien, kom dan zeker kijken naar onze realisaties om inspiratie op te doen!

Jazeker. Wij kunnen je alles meegeven om je doopsuiker zelf thuis te maken. We maken voor jou een berekening van de hoeveelheden die je van alles nodig hebt, zodat je niets tekort komt, maar zeker ook niet met een te grote overschot zit. De termijn waarop je het gerief kan komen afhalen hangt af van hetgeen gekozen werd.

Ja, wanneer je zelf een foto, tekening, motief, … gemaakt hebt, kunnen wij dit gebruiken voor het ontwerp van je kaartje. Dit kan uiteraard voor geboortekaartjes, maar ook voor een kaartje voor eender welke gelegenheid. (trouw, verjaardag, …)

Dit is zeker geen probleem. Je kan altijd bij ons terecht om een geboortekaartje uit te kiezen. Dit kan een standaard kaart zijn van een van onze leveranciers, of een eigen ontwerp.

Er kunnen inderdaad ook andere dingen gebruikt worden dan de klassieke suikerboon. Er wordt regelmatig ook gebruik gemaakt van smarties, snoepjes, badzout, zeep, huisparfum,…

Wij berekenen voor jou welke hoeveelheden je voor alles nodig hebt. Afhankelijk van hetgeen je gekozen hebt, kunnen wij je zeggen hoeveel suikerbonen (of eender welke andere vulling) je nodig hebt. Werk je alles af met lint, dan kunnen wij je ook zeggen hoeveel je hiervan nodig hebt.

Dit is zeker geen probleem. Wij kunnen ervoor zorgen dat het doopsuiker volledig afgestemd wordt op het kaartje.