Een doosje pralines

Home » Doosje pralines

Een doosje pralines is de ideale traktatie voor een speciale gelegenheid. Chocolade is de grote liefde van vele mensen, vandaar is het dus geschikt voor jong en oud, man en vrouw. Onze pralinedoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en bevatten diverse smaken. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid: voor verjaardagen, Valentijn, geboortes of zomaar om iemand te verrassen.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze pralines

Verlekker iemand met een doosje pralines

Onze pralinedoosjes bestaan uit een assortiment van verschillende soorten chocolade, met elk een unieke vulling. Van pralinéchocolade tot romige witte chocolade, er is voor ieder wat wils. Pralinedoosjes zijn perfect om te delen met vrienden of familie tijdens een gezellig diner of feestje. Bij Symphony maken we van elk klein geschenk een persoonlijke traktatie. Op elk doosje pralines bedrukken we een persoonlijke boodschap of naam. Een pralinedoos is dus niet enkel een lekkernij, maar ook een leuk cadeau. Het kiezen van een perfect doosje pralines kan een uitdaging zijn. Wij bieden heel wat lekkere opties aan die allemaal onweerstaanbaar zijn. Vandaar zijn onze pralinedoosjes van 1000g de aantrekkelijkste, want hiermee geniet je van extra veel overheerlijke pralines.

Bestel je pralines vandaag nog

Zelfs met een klein doosje pralines, maak je iemand reuzeblij. Een pralinedoos is misschien niet de gezondste traktatie, maar het is wel een heerlijke manier om iemand te verrassen. Als je een afspraak wenst in onze winkel in Herzele, kan je ons altijd bellen op het nummer 053 62 71 16 of e-mailen naar info@symphonygeschenken.be. Bestel nu je pralines en trakteer!