Weet je niet waar te beginnen? Kom dan gerust langs in onze winkel om doopsuiker te bestellen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw perfecte doopsuiker te bestellen. We gaan te werk in vier stappen:

Stap 1: maak een afspraak voor doopsuiker voor de geboorte van je baby’tje

Samen nemen we de tijd om door talloze ontwerpen te snuisteren. Om dit samen optimaal te kunnen doen, werken we het liefst op afspraak. Een face-to-face contact is altijd aangenamer dan online. We heten jullie dan ook van harte welkom in onze winkel in Herzele, een gezellige gemeente in de buurt van Zottegem en op een steenworp van Wetteren, Gent en Aalst. Als het niet lukt om tot in de winkel te komen, helpen we je graag online verder. Een spontaan bezoekje kan en mag ook altijd, maar hou wel rekening dat het op sommige tijdstippen druk kan zijn in de winkel.

   053 62 71 16

   info@symphonygeschenken.be

   contactformulier

   Kerkstraat 21, 9550 Herzele

Kiezen

Stap 2: geboortecadeautje kiezen

Weten jullie al volledig hoe jullie ideale doopsuiker eruit moet zien? Dan luisteren we graag naar jullie ideetjes. Heb je nog geen idee? Dan staan wij je te hulp met al onze ontwerpen. Samen brainstormen we over verschillende kleuren en afwerkingen. Zowel in de winkel als online vinden jullie doopsuikerideeën en presentatiestukken. Neem alle tijd die nodig is en laat je inspireren.

Ontwerp

Stap 3: ontwerp van naamstickers doopsuiker

Als jullie een idee hebben van hoe de doopsuiker er moet uitzien, bekijken we samen het ontwerp van een naamsticker voor op de doopsuiker. Bij Symphony drukken we zelf de naamstickers, magneten en zoveel meer voor jullie doopsuiker. Zo kunnen jullie optimaal genieten van onze professionaliteit en zijn jullie verzekerd van een topresultaat. Wil je zelf doopsuiker maken? Dan bekijken we samen jullie wensen en geven we de nodige spullen mee naar huis. Zo kunnen jullie samen op een ontspannen manier zelf de kleine geschenkjes maken. De naam van jullie kindje zal pronken in jullie gewenste ontwerp.

Bestellen

Stap 4: bestelling van doopsuiker plaatsen

Hebben jullie alles goed kunnen laten bezinken en zijn jullie tot een besluit gekomen? Dan kunnen jullie de doopsuiker bestellen. We sturen altijd eerst een proefdruk van jullie ontwerp. Op de dag van de geboorte, nadat jullie bekomen zijn van de eerste emoties, geven jullie de gegevens door (lengte, gewicht, …) en finaliseren wij alles. Wij proberen steeds jullie doopsuiker en unieke geboortekaartjes klaar te hebben binnen 24 uur na de geboorte.

Plaats nu je bestelling

Om jullie de kans te geven in alle rust jullie gepersonaliseerde geboortegeschenken te kiezen, werken wij hiervoor enkel op afspraak. Je kan een afspraak maken door ons te bellen op 053 62 71 16 of een mailtje te sturen naar info@symphonygeschenken.be. Als je niet in de winkel geraakt, kunnen wij via de digitale weg ook contact opnemen. Op onze website vind je al heel wat ontwerpen en realisaties. Wacht niet langer om je doopsuiker te bestellen en kom langs in onze winkel.