Afspraak

Stap 1: maak een afspraak voor doopsuiker voor de geboorte van je baby’tje

Samen nemen we de tijd om door talloze geboortekaartjes te snuisteren. Om dit samen optimaal te kunnen doen, werken we het liefste op afspraak.

   053 62 71 16

   info@symphonygeschenken.be

   contactformulier

   Kerkstraat 21, 9550 Herzele

Face-to-face: we heten jullie van harte welkom in onze winkel in Herzele (Kerkstraat 21), een gezellige gemeente in de buurt van Zottegem en op een steenworp van Wetteren, Gent en Aalst!

Online: we helpen je ook graag online verder (Whatsapp, Facebook Messenger enz.)

Een spontaan bezoekje kan en mag altijd! Hou wel rekening dat het op bepaalde momenten tegelijkertijd druk kan zijn in de winkel.

Kiezen

Stap 2: geboortecadeautje kiezen

Weten jullie al volledig hoe jullie ideale geboortecadeautjes eruit moeten zien? Fijn! Dan luisteren we graag naar jullie ideetjes! Hebben jullie nog geen ideeën of twijfelen jullie nog?

Tip : Zowel in onze winkel in Herzele als in onze online webshop vinden jullie doopsuiker ideetjes en presentatiestukken.  Neem alle tijd die jullie nodig hebben en laat jullie inspireren!

Staat jullie kleurthema vast, maar weten jullie nog niet voor welk geboortecadeautje jullie zullen gaan? We stellen jullie graag enkele toffe combinaties en verschillende afwerkingen voor. Samen kunnen we dan verder brainstormen.

Ontwerp

Stap 3: ontwerp van naamstickers doopsuiker

Eens jullie weten hoe het doopsuiker er moet uitzien, bekijken we het ontwerp van een naamsticker of sticker voor op het geboortesuiker.

De naam van jullie kindje zal op de geboorteattenties pronken in jullie gewenste lettertype, kleuren enz.

Tip : We staan jullie graag bij met deskundig advies, zodat de naamsticker en de doopsuiker een magisch geheel vormen!

Wist je dit al? Wij bij Symphony in Herzele drukken we zelf jullie naamstickers, magneten, wikkels, en zoveel meer voor jullie doopsuiker.

Zo kunnen jullie optimaal genieten van onze professionaliteit, zijn jullie verzekerd van een topresultaat en zijn onaangename verrassingen onmogelijk!

Tip : Wil je zelf doopsuiker maken?

Dat kan! Samen bekijken we jullie wensen en doopsuiker ideetjes.

Daarna geven we jullie alle spulletjes mee (vb. doosjes, geurstokjes of zeeppompjes), zodat jullie samen op een ontspannen manier jullie geschenkjes kunnen creëren.

Bestellen

Stap 4: bestelling van doopsuiker plaatsen

Hebben jullie alles goed kunnen laten bezinken en zijn jullie tot een besluit gekomen, dan kan de bestelling geplaatst worden.

Wij gaan dan direct aan de slag om jullie doopsuiker voor te bereiden en een proefdruk van jullie geboortekaartje te maken.

Tip: Door geboortekaartjes en doopsuiker te combineren, breng je de geboorte van je kleintje nog meer onder de aandacht.

Op onze pagina over geboortekaartjes vind je alle informatie die je zoekt. Wil je graag enkele unieke geboortekaartjes of originele geboortekaartjes bekijken?

Neem dan snel een kijkje naar enkele realisaties!

Op de dag van de geboorte, nadat jullie een beetje bekomen zijn van de eerste emoties,

geven jullie ons de resterende gegevens door (zoals lengte, gewicht, …), zodat wij alles kunnen finaliseren.

Wij proberen steeds om jullie doopsuiker en geboortekaartjes klaar te hebben binnen de 24u nadat jullie ons op de hoogte hebben gesteld.

 

We wensen jullie een bijzondere zwangerschap en kijken ernaar uit jullie te ontmoeten!

Liefdevolle groetjes,

Leen en het Symphony-team