Koop je doopsuiker in onze winkel

Home » Doopsuiker winkel

Voor al je doopsuiker en suikerbonen, verwelkomen wij je bij winkel Symphony in Herzele met open armen. Doopsuiker is een traditioneel geschenk dat bij een geboorte wordt uitgedeeld aan familie en vrienden. Wij bieden gepersonaliseerde doopsuiker aan in onze winkel, waarbij suikerbonen of ander snoepgoed verpakt zitten in een doosje met de naam en geboortedatum van je kind op.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze hele assortiment

Ontdek ons ruime aanbod aan doopsuiker in onze winkel

Je kan kiezen uit een ruim assortiment van doopsuiker, van suikerbonen tot ambachtelijke pralinéchocolade en snoep. Het kopen van doopsuiker in de winkel is ook een leuke ervaring. Het geeft je de mogelijkheid om de verschillende opties te bekijken, te proeven en advies te vragen. Zo kan je de perfecte combinatie maken van smaken en de verpakking. Bovendien kan je de suikerbonen meteen vanuit de winkel mee naar huis nemen. Symphony is niet enkel een doopsuikerwinkel. Wij bieden ook andere gepersonaliseerde geboortegeschenken aan. Zo kan je een uniek en persoonlijk geschenk teruggeven aan de kersverse ouders.

Kom nu langs in onze winkel

Als je op zoek bent naar heerlijke suikerbonen, kom dan snel langs in onze winkel. Onze medewerkers staan maar al te graag voor je klaar in onze winkel om je verder te helpen met doopsuiker. In het brede aanbod aan doopsuiker en andere kleine geschenken in onze winkel zal je zeker en vast iets vinden naar jouw smaak. Wij raden aan om altijd eerst een afspraak te maken door te bellen naar het nummer 053 62 71 16 of een e-mail te sturen naar info@symphonygeschenken.be. Zo krijg je de kans om in alle rust en met persoonlijke begeleiding jullie doopsuiker uit te kiezen. Lukt het je niet om tot in de winkel te komen, kan je ook de digitale weg nemen en je doopsuiker online bestellen.